In mod traditional, se foloseste branza Pecorino tanara, dar eu am inlocuit-o cu discuri din branza de capra proaspata.
Se formeaza un aluat din faina, sare si apa , adaugand apa putin cate putin pana devine un aluat elastic si catifelat. Se adauga untul si se framanta pana la incorporarea completa. Se lasa la odihnit 30 de minute, acoperit cu un prosop.
Se intinde aluatul cu ajutorul unui sucitor pana se obtine o foaie de aluat cu groasimea de 1 cm. Cu ajutorul unui disc sau al unui pahar se taie 24 de cercuri.
Se aseaza un disc de branza in centrul unui cerc de aluat si se prasara putina coaja de lamaie. Se aseaza un alt cerc deasupra si cu ajutorul unei furculite se sigileaza marginile.
Se procedeaza la fel cu aluatul si branza ramase.
Se prajesc in ulei de masline pana devin aurii.
Separat, se incalzeste mierea intr-un vas.
Se consuma Sebadas, fierbinti cu miere deasupra.