Scones cu iaurt

de xana in Dulciuri, 31 Aug 2013 | 6477 vizualizari

COMENTARII (24)

Lia_ 1

31.08.2013, 22:06

cat timp se mentine ok? se intareste daca sta mai multe zile?
arata f apetisant

Corinuta 1

31.08.2013, 22:06

tot am zis ca fac.....dar gust de la tine!

nadea68 1

31.08.2013, 22:11

Valclaudia 1

31.08.2013, 22:12

interesanta treaba!

T I M E A 1

31.08.2013, 22:12

nilgun 1

31.08.2013, 22:14

minunat

xana 1

31.08.2013, 22:18

Multumesc!

xana 1

31.08.2013, 22:20

Lia, daca le pui intr-o punga de exemplu, se fac moi si 3 zile tin sigur. Daca le lasi asa, sunt putin crocante deasupra dar interiorul ramane pufos.

FlaviaD 1

31.08.2013, 22:24

Foarte interesant si bun

Merisor 1

31.08.2013, 22:28

Bunatate!

Rocsi 1

31.08.2013, 22:30

Super. Nu am mai mancat dar imi place cum arata

xana 1

31.08.2013, 22:32

Multumesc, dragelor

RuxyRux 1

31.08.2013, 22:33

Grozave!

Bya Ralu 1

31.08.2013, 22:40

hmmm bun

xana 1

31.08.2013, 22:47

Angelina_Elena 1

31.08.2013, 22:58

Super!

MotanLaOale 1

31.08.2013, 23:36

xana 1

01.09.2013, 00:04

Elena, Motan

Anett 1

01.09.2013, 10:09

direct la favorite cu ea!

karla 1

01.09.2013, 10:37

xana 1

01.09.2013, 11:39

Multumesc fetelor!

diaconta 1

01.09.2013, 16:15

imi plac asa putin dulci si sa mearga cu iaurt sau lapte

laura_n 1

01.09.2013, 17:07

eu nu am mancat pana acum, e in genul unei turtite?

xana 1

01.09.2013, 19:20

Laura, sunt un fel de biscuiti dar pufosi, in general se fac rotunzi. Merg bine la Micul dejun.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri