Scoici la cuptor

de giuliana in Fructe de mare, 5 Noi 2010 | 13954 vizualizari

COMENTARII (12)

Corinuta 1

05.11.2010, 14:38

woow!stai langa mare?

ela 1

05.11.2010, 17:42

nu am mancat niciodata scoici

giuliana 1

06.11.2010, 08:14

multumesc nu corina eu sunt din craiova da am un verisor ce e pescar pe dunare

tonisat 1

08.11.2010, 09:43

anumite retete as dori sa le printez, dar nu reusesc....

vanilla 1

09.11.2010, 16:23

AM TRECUT LA FAV CA TOT NU STIAM CUM SE GATESC SCOICILE!!!

giuliana 1

28.11.2010, 17:19

mersi fetelor

MIUTA 1

28.11.2010, 20:08

Sylvia 1

29.11.2010, 18:50

Nu stiu cum de le-am ratat eu as mai pune putin usturoi

giuliana 1

29.11.2010, 20:15

stiu sylvia dar eu nu pun ca ii mai dau la fetita sa manance si nu ii prea place usturoiul

vero_closca 1

14.01.2011, 23:10

adry88 1

22.05.2011, 18:32

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scoici Saint Jacques cu usturoi, ghimbir si sos de soia