Scobar la gratar

de kamy in Peste, 4 Oct 2011 | 11549 vizualizari

 

Cum in vacanta am stat "la mosie"atata timp,sotul a fost des la pescuit si de cateva ori a avut norocul sa prinda niste pesti mai mari.Cum nu-s fana peste cu oase,i-a mancat el,ca ce sa faca.In orice caz,tin sa va anunt ca scobarii sunt plini de oase....yeh...noroc ca am facut si niste mici,ca altfel muream de foame.

 

INGREDIENTE

  • 2 scobari
  • verdeturi a la provence
  • foi de dafin
  • condiment ptr peste
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scobar la gratar:

  Se curata bine pestii de solzi,se eviscereaza,se indeparteaza capul(cine vrea)se cresteaza mai des(avand multe oase) si se condimenteaza bine cu ingredientele de mai sus(foile de dafin se pun inauntrul lor).Se ung cu putin ulei si se pun pe gratarul incins.

Se servesc cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scobar la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cod cu sos meuniere