Schnitzel vienez

de kitchenflavors in Porc, 17 Dec 2010 | 14115 vizualizari

COMENTARII (16)

lia maria 1

17.12.2010, 14:23

sunt prima Anita, imi dai mie platoul ala din poza ?

kitchenflavors 1

17.12.2010, 14:34

Cu cea mai mare placere Lia, te pup

MoliCook 1

17.12.2010, 14:57

LUK 1

17.12.2010, 15:51

ii las platoul Liei..eu iau snitzelul 5

MotanLaOale 1

17.12.2010, 15:52

bun bun

giuliana 1

17.12.2010, 17:21

daca luk iti lasa platoul eu il iau cu totul

Rocsi 1

17.12.2010, 17:44

mena29 1

17.12.2010, 19:57

RuxyRux 1

17.12.2010, 22:20

Grozav!!!!

mamaieelena 1

17.12.2010, 23:29

gustos

MIUTA 1

17.12.2010, 23:36

Arata foarte bine super 5 furcu

La Ancuta 1

18.12.2010, 23:46

merceleo 1

13.07.2011, 18:28

Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar snitelul vienez se face exclusiv cu carne de vitel. Cu carne de porc e un simplu snitel pané dar nicidecum vienez. E o mare diferenta, va rog sa probati!

Bya Ralu 1

30.08.2012, 14:00

excelent

Catasidana 1

20.01.2013, 13:26

.....si nicidecum nu se serveste cu piure de cartofi.... Doar salata de cartofi(in stil austriac) ori orez cu boabe de mazare.

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 19:41

foarte bun

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura la tava cu ciuperci si usturoi