O reteta pentru Cleme :) nu i-a placut supa mea de dovlecei asa ca-i propun un pic de carnita.
Ce-mi place scarita de porc :)
Dupa reteta Coaste - Ribs de Porc Caramelizate va propun de data aceasta o reteta la cuptor.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/10/scarita-de-porc-ribs-la-cuptor.html
Puneti carnea pe o placa de cuptor si ungeti-o bine cu sosul barbecue.
Presarati sare si piper.
Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.
Taiati ardeiul in lamele.
Puneti legumele peste carne, accoperiti cu o foaie de aluminium si dati la cuptorul incalzit la 180 °C, timp de 40 minute.
Luati foaia de aluminium, ridicati temperatura la 220°C si lasati inca 10-15 minute pentru a colora carnea. Puneti un pic de apa pe fundul placii.
Scoateti, ungeti carnea cu sosul soia si lasati sa patrunda 10 minute.
Puteti servi cu o garnitura la alegere:
- Taietei- Nouilles chinezesti
Pofta Buna !!!!
1
Am folosit sos barbecue cumparat. Daca nu gasiti, nu este indispensabil, puteti face acest sos de casa- reteta aici.