Savarine cu aluat dospit

de Catalina L in Dulciuri, 5 Iun 2015 | 3072 vizualizari

COMENTARII (21)

Bunica 1

05.06.2015, 14:14

Era prăjitura liceenilor,cpsta doar 1,60 lei)Bună savarină ai făcut!

Merisor 1

05.06.2015, 14:16

Vaaai, daca vede Adi, vrea la Paris )))

Constelatialeu 1

05.06.2015, 14:19

Nu mi-a placut niciodata prajitura asta...dar o mai fac din cand in cand,ca mananca baietii mei..

Catalina L 1

05.06.2015, 14:19

da bunica asa este - n-am mai mancat nici nu stiu de cand

Catalina L 1

05.06.2015, 14:20

merisor cred ca tu mi-ai facut pofta odatacu prajitura asta....va astept la anul bucatarasi

diaconta 1

05.06.2015, 14:24

Ce bune sunt

Dulciuri cu Georgiana 1

05.06.2015, 14:28

Trebuie neaparat sa fac si eu!

miki_a 1

05.06.2015, 14:33

Buneeee!

Gherca Daniela 1

05.06.2015, 15:05

foarte bune!

mihaelar63 1

05.06.2015, 15:11

Ce buna !!!!

-Licurici- 1

05.06.2015, 15:18

Bun bun

Andra_Constantinescu 1

05.06.2015, 15:48

Pfoai...pai vreau si eu!

reisnaor_2006 1

05.06.2015, 16:08

Bya Ralu 1

05.06.2015, 16:56

ce bine arata

Corinuta 1

05.06.2015, 16:58

tare bune!

Micutza Luana 1

05.06.2015, 17:39

prezentaa

Catalina L 1

05.06.2015, 17:43

mirela0911 1

05.06.2015, 18:27

Gicuta 1

05.06.2015, 21:55

Ce bine ti-au iesit!As manca si eu macar una

MotanLaOale 1

05.06.2015, 23:13

dantes 1

06.06.2015, 09:47

Delicioase!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta de dovleac