Savarine

de Constelatialeu in Prajituri, 4 Feb 2013 | 7982 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

04.02.2013, 09:12

adnia 1

04.02.2013, 09:23

nici eu nu pot consuma frisca artificiala!

diaconta 1

04.02.2013, 09:26

Leoaico,io de-astea n-am facut

Panacris 1

04.02.2013, 09:27

Uneori mai merge, câte o trișeală!

gaby_gabytza 1

04.02.2013, 09:30

excelente

portiadelumina 1

04.02.2013, 09:40

Aşa cum zice Dia din astea n-am făcut, dar am mâncat. Ba chiar şi aş mânca zilnic

Bunica 1

04.02.2013, 09:44

Constelatialeu 1

04.02.2013, 09:45

Padre,le trec si pe astea pe lista....

portiadelumina 1

04.02.2013, 09:46

Aşa, aşa

Merisor 1

04.02.2013, 09:47

Ce bine arata!

Constelatialeu 1

04.02.2013, 10:09

Merisor.Adevarul este ca au crescut frumos.

Satisfyyourcravings 1

04.02.2013, 10:09

Bune!

Miha 1

04.02.2013, 10:29

si eu m-as numara printre doritori

Rocsi 1

04.02.2013, 11:06

Bya Ralu 1

04.02.2013, 12:48

ce-mi plac si eu vreau

Constelatialeu 1

04.02.2013, 13:31

Bya ti-le dau pe toate,mie nu-mi plac...

Lau 1

04.02.2013, 14:10

bune

danakarin 1

05.02.2013, 01:35

Ce chef mi-ai facut!

simonicutza 1

16.03.2013, 09:32

arata delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Savarine