Savarine

de adry88 in Prajituri, 11 Oct 2012 | 5896 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

11.10.2012, 09:01

diaconta 1

11.10.2012, 09:03

ce pofta-mi faci

dantes 1

11.10.2012, 09:13

Ma apuc si eu sa prepar

AnyCostescu 1

11.10.2012, 09:19

deliciosss

Laly 1

11.10.2012, 12:05

Vai ce bunatati,deschide usa ca vin sa fur si eu o savarina

mamaieelena 1

11.10.2012, 12:46

bune,bune

Rocsi 1

11.10.2012, 13:26

Vreau si eu macar una

Merisor 1

11.10.2012, 14:31

Super au iesit!!

Angelina_Elena 1

11.10.2012, 14:34

delicioase!

Lau 1

11.10.2012, 15:52

delicioase

adry88 1

11.10.2012, 16:26

multumesc tuturor pt aprecieri

MIUTA 1

11.10.2012, 18:10

olivee 1

11.10.2012, 20:18

preferatele mele.

Cris2711 1

11.10.2012, 20:49

le ador

adry88 1

12.10.2012, 07:43

Ubulika 1

12.10.2012, 08:21

wow! super!

lilik 1

12.10.2012, 17:23

Hehehe...imi plac de numa'

adry88 1

12.10.2012, 19:47

multumesc

Teo 1

12.10.2012, 22:47

ce reusite sunt...!

adry88 1

13.10.2012, 15:08

multumesc

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Savarine