super ti-au iesit ,o mica observatie dar sa nu mi-a iei in nume de rau.La savarine din cate stiu nu se caramelizeaza zaharul se face doar apa cu zahar si rom,coloreaza blatu caramelu ,dupa care trebuie sa le lasi cal putin ,sau ma rog macar 3-4 ore sa se insiropeze bine si isi dubleaza volumu,asta e secretu de fapt ca is imensecu cat le ti mai mult la insiropat cu ata se "umfla" mai tare.
Nadina...nu ma supar, Doamne fereste.... dar asa am vrut eu sa le fac....am vrut sa fie siropul mai lipicios..... oricum....si eu le-am insiropat la greu, dar daca mai insistam...aveam impresia ca se dezmembreaza.... plus ca cine are rabdare sa stea dansele la insiropat atat de mult ?.....
epurasha.... a fost saptamana savarinelor..... chiar....propun un concurs....fiecare saptamana sa fie a unui preparat si toata lumea il posteaza, iar cel mai frumos e premiat..... sefu ce-o spune de asta?