Sarmalute in frunze de tei

de Panacris in Mancaruri cu carne, 15 Mai 2021 | 4542 vizualizari

COMENTARII (16)

oanapl 1

15.05.2021, 23:06

Ce apetisante sunt!

MotanLaOale 1

15.05.2021, 23:38

Rahela Velicu 1

16.05.2021, 08:11

Tei? Interesant

vasimur 1

16.05.2021, 08:47

dantes 1

16.05.2021, 08:57

Interesant!

RODIMUR 1

16.05.2021, 09:07

Bune...!

Adi 1

16.05.2021, 11:20

Bune!

Gherca Daniela 1

16.05.2021, 11:29

interesant!

mirela0911 1

16.05.2021, 13:30

Eu raman pe cele in frunze de varza!

madi_marin 1

16.05.2021, 16:58

Nu am mancat niciodata, desi am auzit de reteta Trebuie sa incerc sa fac si eu

mihaelar63 1

17.05.2021, 04:48

Nu am mancat sau preparat inca asa ceva . SUnt interesata

abstract01 1

17.05.2021, 10:49

laura_n 1

17.05.2021, 17:11

Si eu le am pe lista!

Panacris 1

18.05.2021, 17:39

Sinecr, recomand cu încredere! Și eu am avut dubii inițial, dar m-am convins ca sunt tare bune!

Rocsi 1

18.05.2021, 21:04

Nu am mancat niciodata sarmale cu frunze de tei, dar trebuie sa fie gustoase!

Anett 1

03.12.2021, 13:21

Foarte interesanta reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica