Sarmale in dovleac

de simona72 in Mancaruri cu carne, 17 Noi 2014 | 9482 vizualizari

COMENTARII (18)

reisnaor_2006 1

17.11.2014, 11:15

buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Constelatialeu 1

17.11.2014, 11:20

Iar dovlecul asta?

dantes 1

17.11.2014, 11:20

Bune!!!

simona72 1

17.11.2014, 11:21

hai tu Cleme am retete si mie teama ca le-am uitat cum le-am facut

claudiaO 1

17.11.2014, 11:32

bun bun

Constelatialeu 1

17.11.2014, 11:36

Eu le scriu imediat,ca la cat sunt de dusa sigur uit,desi mai notez ce fac...

MotanLaOale 1

17.11.2014, 11:54

bune trebuie sa fie

Valclaudia 1

17.11.2014, 11:56

tare-s bune, nu-i asa?

Cris2711 1

17.11.2014, 12:00

Oricand sarmale

deyutzky 1

17.11.2014, 12:16

delicioase

babi5 1

17.11.2014, 12:27

Gherca Daniela 1

17.11.2014, 12:37

Bunica 1

17.11.2014, 15:50

Le-ai postat dupa ce le-ai mancat

Bya Ralu 1

17.11.2014, 16:03

MOKUSKA 1

17.11.2014, 17:25

Rocsi 1

17.11.2014, 21:03

Auuu, ce bine mai arata!

simona72 1

17.11.2014, 21:40

Multumesc tuturor pt aprecieri!

mirela0911 1

21.11.2014, 11:07

Cat de bune trebuie sa fi fost!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in oala de lut