Varza am pus-o la apa rece desfacand foile. Legumele le-am curatat, astfel ca ceapa am taiat-o marunt cu cutitul si radacinoasele le-am dat prin razatoare. Am pus wokul la foc cu 100 ml ulei am adaugat legumele la calit lasand in jur de 10 minute, am pus si semintele de in sa se prajeasca 5 minute, apoi am adaugat si orezul (spalat bine) cu putina apa. Am pus sare, piper, patrunjelul tocat si cand apa s-a evaporat am dat deoparte si am inceput a portiona foile de varza astfel incat in fiecare foaie am pus cate o lingura din compozitie (orez-legume).
Sarmalele le-am pus la fiert in vasul roman punand o mana de varza tocata pe fundul vasului peste ea am pus foile de dafin, piperul boabe si 50 ml ulei, apoi am asezat si sarmalele si peste ele am pus iar varza tocata.
In wokul in care am avut compozitia de sarmale am pus sucul de rosii si un pic de apa cu putin cimbru si cand a clocotit am pus peste sarmale pe care apoi le-am acoperit si le-am dat la cuptor pentru 3-4 ore vizitandu-le din cand in cand .
Pofta buna