Saratele Steluta

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2010 | 7610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr.branza sarata
  • 125 ml iaurt
  • 125 gr.margarina
  • 25 gr. drojdie proaspata
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit de tare
  • chimen,susan,mac,cascaval,parmezan pt pus pe deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele Steluta:

Se amesteca toate ingredientele mai putin un ou si faina care se adauga treptat si se va obtine un aluat destul de tare dar nu foarte, asa incat trebuie sa se intinda bine si subtire de cca.4-5 milimetri. Apoi se unge cu ou batut bine si se da cu pensula, apoi se pune pe deasupra susan mac sau parmezan. Se vor taia fasii de 1-2 cmm si se pun in tava pregatita cu hartie de copt .Cuptorul trebuie sa fie iincins la 180 gr.Sunt gata cand s-au rumenit .

pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele Steluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu ciuperci si piure de cartofi