Saratele picante

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2011 | 4561 vizualizari

 

Minunate langa un pahar de vin sau bere !

 

INGREDIENTE

  • Aluat:  
  • 700g faina
  • 350g untura
  • 100g margarina
  • 1 lingura boia iute
  • 1 lingurita sare
  • 350g branza dulce de vaci
  • 200g telemea
  • 1 lingura seminte susan
  • 100g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • Deasupra:  
  • 100g cascaval ras
  • 1 lingura seminte susan

   

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele picante:

Punem intr-un vas incapator, faina, untul si margarina la temperatura camerei, adaugam sarea si piperul, branza dulce, telemeaua data pe razatoare, semintele de susan, fulgii de porumb, pe care i-am zdrobit in prealabil si cele doua oua. Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele, pe care-l dam la rece pentru 60 minute (cel putin).

Impartim aluatul 3-4 bucati, luam cate o bucata de la rece, o intindem pe planseta, cu ajutorul sucitorului si taiem in forme. Presaram deasupra cascaval sau seminte de susan, le asezam in tavi tapetate si le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 20-25 minute.

Se pot servi imediat. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Teo 1

24.12.2011, 19:12

chiar frumoase !craciun fericit!

Cris2711 1

31.12.2011, 16:08

La multi ani Lia

lia maria 1

01.01.2012, 20:47

La multi ani 2012! si voua tuturor cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose, cu sunca si rosii cherry