Saratele cu telemea

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2013 | 4004 vizualizari

 

sursa miremirc, cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 g margarina
  • 100 g untura
  • 400 g telemea

UNS

  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • chimen
  • mac
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea:

Amestecam margarina cu untura,adaugam telemeaua data prin razatoare,faina cat sa iasa un aluat omogen,invelim coca in folie alimetara si dam la frigider 40 min,

Intindem coca intr-o foaie subtire

Batem galbenusul cu laptele si ungem foaia de aluat,preseram deasupra mac,susan,chimen si taiem in forme de bastonase,

Asezam saratelele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 15 min,pana se rumesc putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele