Sărățele cu susan

de CameliaR in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2016 | 3083 vizualizari

 

Astăzi am ajuns devreme acasă si m-am gândit să fac niște sărățele cu susan. Vroiam să fac și eu de ceva vreme și astăzi le-am făcut. M-am inspirat de la Deyutzu. Au ieșit, foarte, foarte delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • 1 ou
  • susan sau mac (la alegere)
  • brânză rasă
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sărățele cu susan:

Prima dată scoatem foaia de aluat din ambalaj și o întindem pe masa de lucru.

O întindem puțin cu sucitorul. Cu ajutorul unui cuțit tăiem pe verticală fâșii de aproximativ 3 cm, iar apoi trasăm încă 2 linii pe verticală, împărțind astfel foaia în 3. Preîncălzim cuptorul la 180 grade C.

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt. Eu nu am avut și am tapetat-o cu făină. Am luat o fâșie de aluat și am pus peste ea încă o fâșie. Am folosit câte două fâșii pentru fiecare sărățea. Au ieșit mai fragede. Le-am răsucit și apoi am pus cate 8 bucăți in tava de copt.

Eu am copt 3 ăvi cu câte 8 sărățele în fiecare. Într-un bol batem oul. Ungem sărățelele. Presărăm puțină brânză și susan deasupra. Introducem tava în cuptor și o lăsăm pentru 12 minute la 180 grade C. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sărățele cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse, cu roșii și burrata - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 10:47

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

pe 11.02 la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

pe 11.02 la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci in sos bechamel si tagliatelle cu sepia