Saratele cu cascaval si chimen

de GABRIELACALI in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2014 | 17945 vizualizari

 

Din dorinta de a-i asigura fiicei mele o gustare sanatoasa pentru scoala, am pregatit aceste saratele, deosebit de usor de pregatit si potrivite oricand.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg faina
  • 200 g unt sau Rama mit Butter
  • 4 oua ( 2 in compozitie si galbenusurile celorlalte 2 pentru uns)
  • 2 linguri de lapte
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita de sare
  • cascaval si chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval si chimen:

Se amesteca faina cu untul sau Margarina Rama mit Butter. 

Se adauga cele 2 oua intregi, laptele, smantana si sarea. 

Aluatul se framanta si se da la rece jumatate de ora.

Am intins foaie groasa de 1/2 cm pe care am uns-o cu galbenus de ou diluat cu putina apa. Am ras cascaval deasupra si am presarat seminte de chimen. 

Saratelele le-am copt la foc mediu pana s-au rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornulete sarate cu Ceva Fin de la Delaco