Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 21990 vizualizari

 

bune de rontait la orice ora....

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Ceva Fin cu smantana
  • 1 pachet margarina
  • 200 gr branza de burduf
  • faina cat cuprinde (cca 600 gr)
  • 1 ou
  • 1 pachetel de drojdie
  • sare dupa gust
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin:

Margarina scoasa din frigider se da pe razatoarea cu ochiuri mari (ideea e sa nu se topeasca in timpul framantarii). Se amesteca cu branza de burduf si crema de branza Ceva Fin (in care am zdrobit drojdia cu furculita). Se adauga faina, obtinem un aluat elastic.

Il intindem pe masa de lucru infainata.

Decupam saratelele dupa forma dorita cu pintenul.

Ungem cu ou batut si presaram sare (daca mai e nevoie) si chimen.

Asezam saratelele in tava pe hartie de copt.

Dam la cuptor la temperatura moderata pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de broccoli si branza