Saratele

de mihaelaM in Dulciuri, 25 Iun 2011 | 8573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1lingura untura
  • 5 oua+1ou pt uns
  • 250 g margarina
  • 350-400 g branza sarata
  • drojdie( cat o nuca)
  • 1lingurita sare
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Faina o cernem intr-un lighenas unde vom face un cuib si vom pune margarina topita la cuptorul cu microunde, 5oua, branza data pe razatoare, laptele cald,untura,drojdia si sarea.

Amestecam totul pana ce aluatul nu se va mai lipi de maini,acoperim cu un prosop si lasam 20-30 min sa creasca.

Pe masa de lucru intindem foaie si o taiem fasii.

Tava de la aragaz o ungem cu putina untura apoi luam fasiile taiate,le rasucim si le punem in tava,le ungem cu ou si presaram mac.

Dam la cuptor cam 20-25 min.pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foi cu branza si capsuni