Saratele

de kamy in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2011 | 7910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • cascaval ras
  • galbenus ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Aluatul foietaj care mi-a ramas de la pizza si pateuri,l-am framantat putin ,l-am intins ,l-am taiat in fasii de 1,5 cm de late,am presarat cascaval ras,le-am rasucit,le-am asezat in tava,le-am uns cu galbenus si le-am bagat in cuptor ptr 15-25 min.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu spanac si branza