Saratele

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 8606 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

25.10.2010, 21:22

Sylvia 1

25.10.2010, 21:24

nu ammancat de o vesnicie am si salvat reteta

Laly 1

25.10.2010, 21:33

Vin si eu la o saratea

Ina 1

25.10.2010, 21:44

prezent!!!!

diaconta 1

25.10.2010, 21:45

Mmmmmmmmmmm ce demult n-am facut

kamy 1

25.10.2010, 21:47

si io-mi facdar din aluat de ala...de cumparat

ela 1

25.10.2010, 21:59

am venit

La Ancuta 1

26.10.2010, 00:03

ce pofta mi-ai facut.

cireaselili 1

26.10.2010, 00:08

nadina73 1

26.10.2010, 01:10

deci portia mea unde e ?hai ca stiu ai trimis dejaok trimit si eu

Rocsi 1

26.10.2010, 11:13

multumesc dragele mele
sylvia sunt bune .dar mai am o reteta care s efac cu branza...alea sunt dementiale..dar o sa pun reteta cand o sa fac
nadina portia ta mereu este rezervata

adriana_bobu 1

26.10.2010, 11:17

foarte bune...astept reteta cu branza..

Corinuta 1

26.10.2010, 14:08

Sunt sigura k nu mai ai, dar pot sa stau si sa admir

Rocsi 1

27.10.2010, 21:07

multumesc adriana,corina

cireaselili 1

05.11.2010, 11:37

Da-ne reteta cu branza pentru lasatul secului

mihaelar63 1

05.11.2010, 12:22

mama she bini arata

Rocsi 1

05.11.2010, 14:10

cereaselili iti dau dar nu am poze..doar daca vrei reteta atat ...mersi mihaelar

cireaselili 1

05.11.2010, 14:37

nu conteaza,vreau sa o fac pentru duminica [email protected] Multumesc

elena1988 1

11.02.2011, 15:40

Mitinita 1

22.12.2013, 11:04

Rocsi 1

22.12.2013, 11:46

Elena, Miti >D<

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gustare calda cu branza si cascaval