Saratele

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2010 | 7924 vizualizari

 

Rapide si foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie foietaj
  • 1 ou
  • cascaval
  • mac
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se lasa sa se dezghete foetajul putin dupa care se unge cu ou batut ,se presara mac sau cascaval se taie fasii si se rasucesc in forma de spirala

Se coc intr-o tava unsa aproximativ 15 minute.Merg perfect  cu o bere

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

La Ancuta 1

07.10.2010, 13:22

ce harnicuta ai fost. Mai sunt si pentru mine?

daniela11 1

10.10.2010, 14:18

buna , dar sunt foi din alea cu care faci si placinte?si cate foi pui?

marty 1

10.11.2010, 08:37

felicitari Nadina, arata intradevar delicios si sunt sigura ca asa au si fost. Am si salvat reteta la favorite si am sa o fac cit de curind posibil.

tine-o tot asa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval si chimen