Saramura de pui

de katty in Pui, 19 Feb 2015 | 6315 vizualizari

COMENTARII (12)

simona72 1

19.02.2015, 10:31

Imi place!

MotanLaOale 1

19.02.2015, 12:32

Andra_Constantinescu 1

19.02.2015, 18:34

Rocsi 1

19.02.2015, 21:46

Super!

dantes 1

22.02.2015, 06:56

Buna!

cristi12277 1

22.02.2015, 09:11

Ati auzit de NECHEZOL ?
POFTA MARE

cristi12277 1

22.02.2015, 09:55

Daca dorti sa inlocuiti PESTELE cu PUI, atunci luati de la pui doar pulpele, cu piele, crestati-le, dati-le cu sare din belsug si atat, imediat le puneti la fript ,,pe tabla". Initial lasati focul mai mic (sa se patrunda carnea) apoi dati focul mare sa arda binisor pielea.
Intre timp coaceti unu sau doi ardei grasi, unu sau mai multi ardei iuti(dupa gust), doua,trei rosii.
Se curata ardeii(grasi si iuti) si rosiile de pielite . Ardeiul gras se taie felii in lung, ardeiul iute in bucati grosolane pe latul sau, rosiile in zdrente de felii si se aseaza pe langa (era sa zic PESTE) pulpele de pui. Apa fiarta doar cu atata sare cat place la gust se toarna peste aranjamentul anterior, intr-o cratita si se lasa la racit cat faceti o mamaliga (sa nu fie PRIPITA sa fie pentru PATRATICA de CRAP) si abia acum, dupa mai bine de o ora si jumatate va urez
POFTA MARE !

DIANA B 1

22.02.2015, 10:16

@Cristi12277- da' esti rautacios/rautacioasa , nu gluma ... de ce spui ca acest preparat este aidoma nechezolului . Scuze ca m-am amestecat si io ...

cristi12277 1

22.02.2015, 11:07

SARUT MANA DIANA B
Recunosc ca sunt rautacios, mai curand
ACID.
N-as fi avut nici un comentariu daca in loc de SARAMURA s-ar fi numit CIORBA.
Stii ce gust bun avea ciorba BUNICII la tara ?
Si asta tocmai fiindca inafara de aripioare mai punea si spatele,gatul si toate maruntaiele pe care le frigea. Iar grasimea de la prajala calea toate legumele.
Si gata ca-mi vine APA-N GURA !

DIANA B 1

22.02.2015, 13:00

@Cristi 12277 - Scz, un piculet caustic ... Cred ca cel mai nimerit ar fi fost sa denumeasca preparatul RASOL , ce zici ? Si ms ptr idee ... mi-au fost aduse niste gaturi de curcan , ce bors ca la mama acasa tranteeesc , cu taietei de casa , mmmm... de numa' , numa'

Bya Ralu 1

22.02.2015, 15:38

ce bine arata

katty 1

22.02.2015, 20:40

Comentariile caustice sau cum vrei sa le spui tu chiar ma amuza mai Cristi.Si chiar am inteles ca habar nu stii ce este aceea o ciorba, dar poate mai inveti cate ceva.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui