se curata pestele, se fac filete, si filetele se taie in doua. se condimenteaza pestele( la preferinta fiecaruia) si se da la rece,
intr o oala se pune putin ulei,se taie ceapa marisoara si se pune la calit.adaugam pe rand prazul taiat in patru pe lung,morcovul taiat rondele, rosiile in patru, usturoiul,pastaile taiate in trei,ciupercile in doua, patrunjelul,ardeii iuti taiati in doua pe lung, sare si piper. prajim tot 5 minute si adaugam apoi 3 l.de apa. lasam la fiert 30 de minute,(se pot pune ce legume doriti pentru a da gust bun la supa)
ungem pestele pe amandoua parti cu ulei si le prajim, (pe amandoua parti sa prinda o culoare frumoasa:p)
strecuram supa, in zeama curata punem bulionul si dam un clocot apoi punem pestele, condimentam mai lasam sa dea un clocot si dam oala de pe foc. punem capacul si o lasam la "odihnit" 15 minute,
presaram cu patrunjel, (in farfurie)
pofta buna!!!!