Saramura de Crap (by Oana)

de nadina73 in Crap / Caras, 22 Noi 2010 | 5709 vizualizari

 

Pentru ca azi 21 noiembrie a fost Intrarea Maicii Domnului in Biserica este o sarbatoare cu dezlegare le peste,asa ca am pregatit o saramura cu mamaliguta.............nebunie nu alta ,reteta este preluata de aici cu putine modificari http://www.bucataras.ro/retete/1393/saramura-de-crap.html,multumesc mult Oana,pup

 

INGREDIENTE

  •  1,5 kf  crap
  • 1 capatane usturoi
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe mai mici
  • 1 rosie mare
  • 10-12 bucati rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1 litru supa legume
  • patrunjel
  • putin otet de mere(50 ml )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de Crap (by Oana):

Se spala bine bucatile de peste, se condimeteaza bine cu sare ,piper si se prajesc pe gratar.

La fel se prajeste si dovlecelul taiat feliute,rosiile ,ceapa,ardeiul pe ambele parti.

Se pregateste o supa din legume sau delikat

Se pun legumele in supa,se adauga usturoiul pisat

Pt a evita unele reclamatii la masa am preferat sa triturez putin legumele,dupa care le-am pus in supa de legume,la care am adaugat si pestele prajit pe gratar si putin otet.

Se lasa sa fiarba 10 minute dupa care se pune patrunjel verde si saramura e gata

Am servit cu mamaliguta ..................nebunie

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de Crap (by Oana)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

divainbucatarie 1

22.11.2010, 13:44

imi place f mult saramura!!!

Sylvia 1

23.11.2010, 12:02

Si eu o sa prestez una in zilele de peste

eniko56 1

23.11.2010, 17:54

Epericulos de frumos si de gustos!!!!!Musai sa fac si eu o asa bunatate!Sper sa-mi iasa si mie!Multumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor