Saramura cu crap proaspat

de Rahela Velicu in Crap / Caras, 25 Apr 2016 | 3206 vizualizari

COMENTARII (16)

AndrutzaP 1

25.04.2016, 11:53

Bun rau!!!

Rahela Velicu 1

25.04.2016, 12:11

marcela1979 1

25.04.2016, 12:20

un deliciu

Geanina87 1

25.04.2016, 12:26

Ce bine arata!

Bunica 1

25.04.2016, 12:42

Pesteeee bun!

Rahela Velicu 1

25.04.2016, 13:07

MotanLaOale 1

25.04.2016, 13:31

DeliciidelaM 1

25.04.2016, 13:51

anca_rm 1

25.04.2016, 13:53

ce buna este , tare mult imi place sa mananc peste , dar nu-mi prea place sa-l gatesc

Rahela Velicu 1

25.04.2016, 14:31

Mie nu imi place sa il curat, dar de data asta mi l-a pregatit la piata direct de gatit

Gherca Daniela 1

25.04.2016, 17:38

alilianaa 1

25.04.2016, 20:14

bun, bun

Rahela Velicu 1

25.04.2016, 21:43

mihaelar63 1

25.04.2016, 23:59

Peste doresc si eu

Rahela Velicu 1

26.04.2016, 00:09

sigur

CameliaR 1

12.05.2016, 12:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lapti de crap cu oua si verdeata