Şaorma de casă bogată în vitamine

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mai 2014 | 19828 vizualizari

 

De mare succes!

 

INGREDIENTE

  •  lipie
  • cremă de brânză cu usturoi Delaco
  • fâşii de carne preparată la grătar sau şniţel
  • legume la îndemână
  • boabe de porumb
  • verdeţuri
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şaorma de casă bogată în vitamine:

Poţi folosi orice fel de legume: salată verde, ceapă, roşii, ardei, ridichi, varză... Prima dată pregăteşti legumele, tăindu-le cuburi / rondele / fâşii. Apoi ungi bine-bine lipia cu cremă de brânză, aşezi legumele, pui fâşiile de grătar / şnitel şi boabele de porumb (fiert sau de la conservă). Rulezi frumos lipia, similar cu modul în care faci sarmalele. Dacă doreşti, poţi să adaugi câteva frunze de pătrunjel.

Cost/porţie: 3,5 Lei

Timp de preparare: max. 5 minute + timpul de încălzire opţional

TIPS-URI

1

 Dacă eşti vegetarian, în loc de carne poţi folosi telemea de oaie sau brânză feta tăiată cuburi. Şaorma o poţi încălzi rapid la microunde sau la cuptor.

2

este foarte practic să foloseşti în acest fel carnea rămasă de la grătarul din weekend?

Daca ti-a placut reteta noastra "Şaorma de casă bogată în vitamine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Croissant cu crema de branza, salami si salata de cruditati