Un simplu si bun mic dejun.
Se serveste cu masline Mamouth.
Branza cu mirodenii ( cimbrisor,chimen,marar) intinsa pe paine, cu rosii cherry taiate felii ,ceapa verde,si stropi de ulei de masline....Chiar e super delicios !
Preparare branza cu mirodenii :
- se amesteca branza bulgarasi cu smanatana pana se omogenizeaza;
-se adauga peste continut sare, cimbru, foarte putina boia,sarea ;
-intre timp punem la tigaie incinsa chimenul seminte timp de 1 minut, apoi il taiem marun cu cutitul si-l pisam...il adaugam in continut si pe acesta si amestecam bine pana se omogenizeaza tot continutul.
Mod de prezentare :
Pe paine mare taraneasca(poate fi si prajita) intindem branza cu mirodenii,taiem cateva rosii cherry cercuri,taiem fasii de ceapa verde, ornam sub forma de floricele si stropim cu putin ulei de masline. Alaturam niste masline mari si gata !
1
aveti grija sa fie fina branza, bine amestecata, bagati robotul in ea pentru asta !