Sandwich Cald a la Anda – pentru 1 persoana

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2011 | 6104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine Ana Pan
  • 15 g unt
  • 100 g bacon/ kaizer/costita
  • 50 g de cascaval
  • 1 ceapa rosie mai mica
  • 1 ou
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich Cald a la Anda – pentru 1 persoana:

Se ung ambele felii de paine cu unt in strat foarte subtire, se taie baconul(costita) si se adauga pe ambele felii de paine, se rade cascavalul pe razatoarea mica si se aseaza pe ambele felii, se taie ceapa julien sau rondele si se adauga si se pe ambele felii. Se aseaza feliile de paine una peste alta si se face un sandwich. Se ia un ou si se bate bine, se va trece sandwich-ul prin ou dupa care se va pune intr-o tigaie la prajit in uleiul deja incins, se prajeste pe ambele parti, dupa care se va scoate pe servetele absorbante si se va lasa in asteptare pentru a fi taiat in triunghi. Este deosebit de bun, dar este o bomba calorica, mare atentie.

Pofta Buna.


Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich Cald a la Anda – pentru 1 persoana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
B.L.T. Wrap cu pui şi avocado