Sandvis - Ursuletul Stefaniei

de violeta30 in Sandvisuri, 28 Feb 2016 | 2260 vizualizari

 

Cred ca trebuie sa-i fac pagina de bucataras si fetitei mele :)) Are talent mai mult ca mine :))
Imaginatia face preparatul unicat ;)

 

INGREDIENTE

  • felii de paine
  • felii de salam
  • mustar
  • ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis - Ursuletul Stefaniei:

Se aseaza feliile de paine pe farfurie si se incepe proba artistica :) 

In functie de preferinte se fac diverse modele. Se aseaza feliile de salam pe paine, iar una dintre felii se taie in jumatati pentru urechiuse. Se modeleaza ochisorii, gurita si urechiusele din ketchup si mustar.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis - Ursuletul Stefaniei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

29.02.2016, 16:19

mirela0911 1

29.02.2016, 20:37

Tare dragalas! Felicitari fetitei!

-Marius- 1

07.03.2016, 17:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu legume pe gratar si cascaval.