Sandvis la cuptor

de Valclaudia in Sandvisuri, 24 Oct 2012 | 3016 vizualizari

 

delicios! ... (daca va place foietajul)

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • crema de branza "Ceva Fin" Delaco
  • cascaval feliat, Delaco
  • condimente, dupa gust
  • un gogosar (cu tenta iute)
  • ridiche alba + ierburi mediteraneene
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis la cuptor:

Am impartit aluatul foietaj in 4, am uns fiecare portie de aluat cu crema de branza, am condimentat cu putina vegeta si piper si am introdus tava pentru 20 min. in cuptorul preincalzit la 180 grade.

Dupa ce s-au rumenit portiile de aluat, le-am scos din cuptor si am asezat deasupra fiecarei bucati cate o felie de cascaval (feliat) Delaco.Apoi am adaugat felii de gogosar si ridichi peste care am presarat ierburi mediteraneene.

 

TIPS-URI

1

Au fost foarte, foarte gustoase sandvisurile pregatite la cuptor! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker