Cu sandvisul acesta am participat la un concurs si l-am si castigat :)
Peste o felie de paine se adauga o felie de salam, o felie de branza topita, o felie de rosie taiata pe rotund (dupa ce rosia a fost spalata), o felie de salam si in, final, cealalta felie de paine.
Se spala frunzele de salata si se aseaza pe o farfurie, apoi se pune sandvisul in mijloc. Cu ajutorul unui dui se decupeaza ochii din felia de branza topita, iar din maslina, irisul. Se fac gauri, tot cu ajutorul duiului, in cerculetele de branza pentru a putea fixa cerculetele de maslina si se aseaza ochii pe sandvis.
Dintr-un colt de la o felie de salam se decupeaza nasul si se pune apoi pe sandvis.
Dintr-o felie de rosie se decupeaza gura si se pune pe sandvis.
Cascavalul se da pe razatoarea cea mare si se formeaza parul si sprancenele din el. Parul se aseaza intai pe sandvis, apoi langa el.
Din rosia ramasa se decupeaza 3 inimioare cu ajutorul unei forme pentru fursecuri, iar cu ajutorul unui cutit se mai decupeaza o inima foarte mica.