Sandvis "Iepuras"

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 27 Oct 2012 | 3473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii mari de paine
  • crema de branza cu smantana Delaco
  • ardei gras rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Iepuras":

Din feliile de paine, decupam cu ajutorul unui pahar un cerc mai mare, apoi cu alta forma 2 cerculete mai mici.

Urechiusele le decupam cu ajutorul unu cutit.

Prajim apoi feliutele de paine intr-o tigaie de teflon (fara ulei in ea), pe o parte si pe cealalta.

Dintr-o bucata de ardei decupam 3 cerculete, 2 dreptunghiuri rotunjite la un capat pentru urechiuse si 6 fasiute subtirele pentru mustati.

Asamblare: pe o farfurie punem cercul mare, apoi urechiusele pe care le-am uns cu putina crema de branza si peste care am asezam 2 bucati de ardei.

Peste cercul mare lipim cele 2 cerculete de paine, apoi cerculetul de ardei (care este nasul). 

Asezam apoi mustatile si ochii "iepurasului".

Nu este greu de facut iar copii vor fi incantati! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Iepuras"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis delicios cu ou fiert