Sandvis "Iepuras"

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 27 Oct 2012 | 3379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii mari de paine
  • crema de branza cu smantana Delaco
  • ardei gras rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Iepuras":

Din feliile de paine, decupam cu ajutorul unui pahar un cerc mai mare, apoi cu alta forma 2 cerculete mai mici.

Urechiusele le decupam cu ajutorul unu cutit.

Prajim apoi feliutele de paine intr-o tigaie de teflon (fara ulei in ea), pe o parte si pe cealalta.

Dintr-o bucata de ardei decupam 3 cerculete, 2 dreptunghiuri rotunjite la un capat pentru urechiuse si 6 fasiute subtirele pentru mustati.

Asamblare: pe o farfurie punem cercul mare, apoi urechiusele pe care le-am uns cu putina crema de branza si peste care am asezam 2 bucati de ardei.

Peste cercul mare lipim cele 2 cerculete de paine, apoi cerculetul de ardei (care este nasul). 

Asezam apoi mustatile si ochii "iepurasului".

Nu este greu de facut iar copii vor fi incantati! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Iepuras"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Bufnita"