Sandvis Ferb

de _Alina_ in Sandvisuri, 19 Oct 2012 | 2274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine din ovaz
  • cascaval afumat Delaco
  • miez de lapte
  • cascaval
  • ardei gras verde
  • masline verzi
  • iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Ferb:

Taiem painea prajita sub forma unui patrulater, un colt de paine il taiem aproximativ patrat pentru a forma nasul. Ungem totul cu iaurt.

Ardeiul verde il taiem patratos apoi il franjuram.

Punem ochii din miez de lapte si maslina taiata.

Facem o ureche din cascaval afumat.

Facem si gurita inexpresiva dintr-o margine de cascaval afumat.

Formam corpul dintr-o felie de cascaval afumat. Deasupra acesteia punem un guler cu revere ascutite tot din cascaval. Pantalonii ii facem dintr-o feliuta de cascaval afumat. Formam manutele si camasa din cascaval.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Ferb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

_Alina_ 1

19.10.2012, 20:06

multumesc dragilor! pentru fiecare

mirela0911 1

19.10.2012, 22:38

_Alina_ 1

20.10.2012, 09:31

Mirela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu somon afumat