Sandvis cu salam nobil

de MotanLaOale in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 6906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de franzele frantuzeasca (20-25 cm)
  • Ceva fin pufos cu smantana
  • 7 felii salam nobil crud uscat
  • 2 frumze valata
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei
  • 3 felii cascaval DeSenvis
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu salam nobil:

Se taie o bucata din bagheta frantuzeasca, cat de mare vreti sandvisul, si se taie in doua pe lungime.

Se unge cu Ceva fin pufos cu smantana. va fi putin mai greu ca bagheta frantuzeasca are si locuri fara miez.

Se pune salata si pe ea feliile de salam.

Se pun felii subtiri de ardei.

Se pune cascavalul DeSenvis si deasupra felii de rosie.

Se pune cealalta jumatate de franzele si este gata.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Cu cat ingredientele sunt taiate mai subtire este mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu salam nobil" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu branza pufoasa cu somon