Sandvis cu friptura de vita in stil mexican

de Satisfyyourcravings in Vita, 2 Dec 2016 | 2884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru marinada:
  • sucul de la 1 lime
  • sare
  • piper
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • 3 linguri ulei vegetal
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 lingura otet
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 1/2 lingurita pudra de chili
  • Pentru sandvis:
  • 200 grame muschi de vita pentru friptura
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei portocaliu (sau verde, galben)
  • 1 ceapa alba
  • ulei de masline
  • 2 baghete mici (eu am folosit cu ierburi italiene)
  • 50 grame branza Provlone (poate fi inlocuita cu Gouda sau cascaval)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu friptura de vita in stil mexican:

Se amesteca toate ingredientele pentru marinada. Se adauga bucata de carne si se lasa la marinat 15 minute. 

Se taie ardeii si ceapa julienne. 

Se incalzesc doua tigai la foc mare spre mediu, cu putin ulei. Se adauga in una, carnea, iar in cealalata, legumele. Se adauga putin din marinada peste carne, restul se pastreaza. 

Se intoarce carnea la fiecare minut, pana este gatita dupa preferinte. 

Carnea se lasa la odihnit cateva minute, apoi se taie fasii.

Cand legumele s-au inmuiat, se adauga restul de marinada, sucul rezultat de la felierea carnii, sare si piper si se mai calesc 10 minute, pana se caramelizeaza usor.

 Se incalzesc baghetele cateva minute, in cuptor, apoi se taie longitudinal in jumatati. Se umplu cu felii de branza, fasii de friptura si legumele caramelizate.

Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu friptura de vita in stil mexican" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi