Am vazut ca toata lumea face sandvisuri pentru concurs,si m-am hotarat si eu sa fac unul,mi-a reusit chiar foarte bine,este foarte caloric banuiesc dar gustul este nemaipomenit de bun,vroiam sa se asemene la filetul wellington la care tot imi este gandul sa-l mai fac odata,trebuie timp,de data asta am ales crusta unei chifle in schimb,este foarte buna si asa,sper sa va placa.
Am pus carnea de vita macinata cu un fir de ulei de masline intr-o tigaie mai mica si am lasat la calit, apoi am adaugat putin vin alb si l-am lasat sa evapore. Am condimentat cu sare, curry si 3 linguri de sos de zacusca, facut din 2 vinete, 2 dovlecei, 4 ardei rosii, ceapa, vin, sare si fistic.
Am pus 2 vinete taiate felii in lung la gratinat cu sare. La fel am pus si 2 felii de bacon.
Am incalzit cateva secunde chifla, am taiat-o in doua si i-am scos miezul in mare parte, am uns cu putina zacusca, am pus si feliile de vinete gratinate, apoi cele 2 felii de bacon, iar la urma am asezat in mijloc 2 linguri de carne macinata preparata si putin mustar deasupra. Am decorat cu o felie de ardei rosu gratinat cateva secunde si am inchis sandvisul.