Sandvis cu carne si vinete gratinate

de alba_zori in Sandvisuri, 25 Oct 2012 | 3201 vizualizari

 

Am vazut ca toata lumea face sandvisuri pentru concurs,si m-am hotarat si eu sa fac unul,mi-a reusit chiar foarte bine,este foarte caloric banuiesc dar gustul este nemaipomenit de bun,vroiam sa se asemene la filetul wellington la care tot imi este gandul sa-l mai fac odata,trebuie timp,de data asta am ales crusta unei chifle in schimb,este foarte buna si asa,sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • o chifla lunguiata
  • sos de zacusca
  • 2 felii de bacon pe gratar
  • 3 felii de vinete gratinate
  • carne de vita macinata
  • sare,vin alb,curry
  • mustar
  • o felioara de ardei rosu
  • daca vrem si o bucatica de cas sau orice alta branza ca ornament este bine venit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu carne si vinete gratinate:

Am pus carnea de vita macinata cu un fir de ulei de masline intr-o tigaie mai mica si am lasat la calit, apoi am adaugat putin vin alb si l-am lasat sa evapore. Am condimentat cu sare, curry si 3 linguri de sos de zacusca, facut din 2 vinete, 2 dovlecei, 4 ardei rosii, ceapa, vin, sare si fistic.

Am pus 2 vinete taiate felii in lung la gratinat cu sare. La fel am pus si 2 felii de bacon.

Am incalzit cateva secunde chifla, am taiat-o in doua si i-am scos miezul in mare parte, am uns cu putina zacusca, am pus si feliile de vinete gratinate, apoi cele 2 felii de bacon, iar la urma am asezat in mijloc 2 linguri de carne macinata preparata si putin mustar deasupra. Am decorat cu o felie de ardei rosu gratinat cateva secunde si am inchis sandvisul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu carne si vinete gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini baghete - mic dejun