Sandvis cu bacon

de MotanLaOale in Sandvisuri, 29 Oct 2013 | 3091 vizualizari

 

Este foarte bun si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 1 minibagheta cu tarate
  • 100g bacon crud uscat
  • Ceva fin cremos cu aroma de usturoi
  • 100g cascaval DeSenvis
  • salata verde
  • 1 rosie
  • 1 ridichie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu bacon:

Baconul se taie felii subtiri, daca nu este cumparat asa.

Rosia si ridichia se taie felii subtiri.

Salata se spala se desface frunze si se usuca.

Cascavalul se taie felii.

Bagheta se taie in doua si se unge o parte cu Ceva fin cremos cu aroma de usturoi.

Peste branza se pune o frunza de salata, feliile de bacon, feliile de ridichie, cascavalul DeSenvis, feliile de rosie si inca cateva fasii de salata.

Se pune deasupra cealalta jumatate de bagheta si este gata.

Pofta Buna!

 

 

 

TIPS-URI

1

Baconul este bine sa fie cumparat feliat deoarece se aseaza mai bine.

2

Rosia si ridichia se feliaza foarte, foarte subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian