Este un pic migalos da este deosebit de bun!
Cascavalul se taie felii subtiri.
Rosiile se spala, se sterg si se taie felii subtiri.
Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt.
Chifla se taie cuburi, dar nu pana jos, partea de jos a chiflei sa ramana intrega.
Cu un cutit ascutit bine se taie chifla felii cam de 2 cm, se intoarce si se taie si perpendicular pe primele felii, cu atentie sa nu se rupa cuburile rezultate.
In spatiile dintre cuburi se pune cascaval si cate o felie de rosie, in asa fel incat sa fie umplute toatele.
Deasupra se presara ceapa tocata.
Dupa dorinta se poate presara cu orice condiment care va place si credeti ca se potriveste. Eu nu am pus, vrand sa simt gustul cascavalului.
Se pune sandvisul intr-o tava tapetata cu hartie si se introduce in cuptor pentru 8-10 minute pana se topeste cascavalul si prinde o culoare frumoasa.
Se serveste cald cu rosii si ceapa verde.
Pofta Buna!
1
Se poate unge suprafata chiflei cu putin unt si prinde o culoare frumoasa.
2
Se pot presara condimente dupa dorinta si placere.
3
Cel mai usor se face la gril deoarece caldura vine de sus.