Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus

de Bucataras in Sandvisuri, 15 Feb 2021 | 1729 vizualizari

 

Easy - peasy, healty, cheesy... Ce ziceti de un sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus?
Desi imi plac ciupercile, dupa pleurotus nu m-am dat vreodata in vant, daaaar am descoperit de curand o reteta de ciuperci pleurotus aromate cu tot felul de condimente si fripte apoi pe gratar.  

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine integrala
  • 6-8 ciuperci pleurotus
  • o mana de spanac proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 4 felii de cascaval
  • Condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, cimbrisor, cimbru, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus:

Pregateste ciupercile pleurotus pentru fript: spalate, curatate bine, usuca-le cu un prosop.

Incinge tigaia gratar, adauga untul, cateii de usturoi taiati felii, apoi ciupercile intregi sau rupte in fasii daca sunt mai mari.

Condimenteaza cu amestecul de condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, cimbrisor, cimbru, busuioc si lasa-le la fript. Intoarce ciupercile pe ambele parti, sa se rumeneasca frumos. Pune aproape de final intr-o parte a tigaii si spanacul, cat sa se inmoaie usor. Amesteca de cateva ori cu o spatula de silicon, nu mai mult si da-l deoparte.

Pune feliile de paine la prajit tot in tigaie sau la toaster, apoi aranjeaza-le pe platoul de servit. Incalzeste putin si cascavalul, apoi pune repede fiecare fasie pe cate o felie de paine.

Peste cascaval merg cateva frunze de spanac si deasupra aranjeaza fasiile de ciuperci pleurotus, condimentate, aromate. 

Daca vrei, poti sa le dai sandvisurilor cu cascaval si ciuperci o tenta usor picanta presarand putin chili pe deasupra.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

oanapl 1

16.02.2021, 20:06

Zic că vreau și eu, că arată tare bine!

dantes 1

17.02.2021, 11:17

Gustos!

Bucataras 1

19.02.2021, 13:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friganele sandwich