Este o reteta pe care am invatat-o de la cumnata mea din California-USA
Tonul se scurge de ulei si se sfarma cu o furculita.
Ouale fierte tari de asemenea se sfarma cu furculita.
Ceapa verde se taie marunt.
Intr-un bol se amesteca bine tonul, ouale fierte, ceapa verde si maioneza pana se obtine o pasta omogena.
Se gusta si se potriveste de sare si piper.
Intr-o tava de cuptor , tapetata cu hartie de copt, se aseaza feliile te paine tost.
Se ung cu pasta de ton.
Pe fiecare felie de paine se pune cate o felie de branza Cheddar.
Se decoreaza cu felii de ardei verde, rosii cherry si masline negre feliate.
Se da la cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade ; se lasa cca 15 minute sau pana baza feliilor de paine s-a rumenit.
Se scot pe un platou si se servesc calde.
Pofta buna!
1
Pentru copii se pot decora mai atractiv.