Sandvici cu icre daneze si ou

de mihaelar63 in Sandvisuri, 14 Mar 2018 | 4390 vizualizari

 

 Rar servesc sandviciuri. Singura explicatie este ca ocolesc consumarea painii.  Am primit de la fiul meu o cutie de icre daneze. Icrele daneze sunt icre de culoare neagra de capelin. Caplelinul este un peste migrator ce inoata in ape maritime mai reci, nordice. Stiu ca carcotasii vor incepe: degeaba ocolesti painea si consumi icrele acestea cu continut mare de colesterol, care conservate, mai au si o gramada de sare. Plus unt, plus ou !!!!  Eu zic ca 15-20 gr icre daneze pe an, nu pot face rau. Asta, asa, de pofta ! Daca serviti sandviciul intr-o zi cu dezlegare la peste se prepara cu o margarina de calitate si fara ou.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura icre daneze
  • 1 lingura unt / margarina
  • 2 oua
  • 2 felii paine
  • 1/2 gogosar
  • codite de ceapa verde
  • zeama de lamie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvici cu icre daneze si ou:

  1. Legumele se spala si se portioneaza.
  2. Ouale se fierb, se curata si se feliaza rondele.
  3. Painea se prajeste usor.
  4. Ungeti painea in strat subtire cu unt sau margarina.
  5. Deasupra distribuiti in mod egal icrele de capelin.
  6. Taiati feliile de paine in doua pe diagonala.
  7. Stropiti usor sandviciul cu zeama de lamaie.
  8. Pe fiecare felie distribuiti ou, ceapa si gogosar.

 Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici cu icre daneze si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

20.03.2018, 22:10

Minunat Mihaela! Cred ca danezii nu-si fac probleme daca mananca chiar si saptamanal!

Ancutsa 1

21.03.2018, 11:14

Foarte apetisant!

mihaelar63 1

21.03.2018, 11:34

Ruxy , cred ca danezii nu-si fac probleme de felul lor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu snitel din piept de pui