Salau cu sos picant

de vero_closca in Salau, 29 Apr 2010 | 7313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg salau
  • 1 ou
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 varf de cutit chilli
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • 100 ml ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu sos picant:

Salaul se curata ,se spala,se cresteaza si se fierbe in apa cu putina sare.

Oul impreuna cu celelalte ingrediente se pun in blender si se mixeaza.iese un sos delicios care merge de minune cu rasolul de peste,cu peste la gratar...etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

29.04.2010, 23:48

dilema mea este , daca salaul numai fiert are savoare ? ca si cel fript ?

Nicolae 1

30.04.2010, 06:57

vero_closca 1

30.04.2010, 15:37

este foarte gustos fiert in apa cu sare,noi mancam des!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu salau