Salau cu legume si salvie - la cuptor

de mihaelar63 in Salau, 30 Noi 2011 | 5171 vizualizari

 

Pentru ca azi se consuma peste am ales o astfel de reteta .
La noi este aproape nelipsit salaul de Mures .
In imagine veti vedea minunatele flori mov -albastrui de salvie care sunt comestibile .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg salau rondele 
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei iute
  • 1 morcov
  • sare de mare
  • 100 ml ulei masline
  • 1 pahar de vin alb demi-sec
  • frunze si flori de salvie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu legume si salvie - la cuptor:

Ungeti o tava cu putin ulei , asezati in ea salaul rondele + frunze de salvie .

Adaugati legumele feliate -tocate , sarati .Stropiti cu ulei si adaugati vinul .

Dati tava la cuptor 30 minute.

Serviti pestele decorat cu frunze si flori de salvie insotit de salata sau garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu legume si salvie - la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 15:11

mirela0911 1

30.11.2011, 20:11

buuuuuuuunnnnnnnn

RuxyRux 1

30.11.2011, 20:14

Wow!!! Splendid...cu flori de salvie...ce frumos si parfumat suna!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salau aromat cu mix de toamna