Salau crocant cu sofran

de mihaelar63 in Salau, 28 Oct 2013 | 7121 vizualizari

 

O cina rapida , gustoasa si sanatoasa !!! De data aceasta am testat condimentul de paella cu sofran [ mai contine ceapa uscata si curcuma ] la peste .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rondele salau
  • 200 gr pesmet
  • 1/2 plic condiment paella
  • 1/2 lamaie-zeama
  • sare
  • 50 ml ulei masline
  • legume proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau crocant cu sofran:

Pestele rondele se sareaza , se stropeste cu zeama de lamaie , se pudreaza cu condiment cu sofran si se da prin pesmet .

Asezati salaul intr-o tava tapetata cu hartie de copt  stropiti usor cu ulei  si dati la cuptorul incalzit la 220 grade cam 15-20 minute pana se rumeneste

Serviti rondelele de salau calde insotite de legumele proaspete preferate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau crocant cu sofran" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]