Salau crocant a la Buddy Valastro

de mihaelar63 in Salau, 21 Noi 2011 | 11297 vizualizari

 

Reteta este inspirata de la charismaticul Buddy Valastro supranumit si ,, regele cofetarilor''. Acesta prezinta intr-o emisiune T.v. retete Italienesti inedite servite in familia sa .

 

INGREDIENTE

  • Salau
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper
  • Pasta Kapia
  • Usturoi granule
  • Parmezan razuit
  • Frunze de patrunjel
  • Ulei pentru prajit
  • Faina alba
  • Oua
  • Lamaie
  • Limeta
  • Masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau crocant a la Buddy Valastro:

  1.  Salaul se curata , se spala si se portioneaza.
  2. Se  amesteca pesmetul , sare, piper , usturoi , pasta ardei , patrunjel tocat , putin parmezan razuit  si cateva linguri de ulei , pana cand compozitia arata ca un nisip umed .
  3. Pestele se tavaleste prin faine , oua batute , si pesmetul aromatizat.
  4. Prajiti in ulei incins.
  5. Serviti cald cu lamai , limeta si masline .

TIPS-URI

1

In varianta de post inlocuiti ouale cu mustar diluat cu putina apa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau crocant a la Buddy Valastro" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

DIANA B 1

21.11.2011, 12:09

Buna reteta ptr un cofetar
Mi-ar placea si mie , ca tot e ora mesei , ce zici ? fac io mamaliga si mujdeiul

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 12:56

ce bine arata

mihaelar63 1

22.11.2011, 15:32

Multumesc ptr , aprecieri
Am observat ca acest pesmet aromatizat il foloseste pentru tot felul carne , legume , pane
Da imi place grozav pestele
Diana pentru mamaliguta si mujdei am facut aseara merlucius in sos picant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de peste (platessa) cu sos beurre blanc si conopida picanta