Este vară, foarte cald și încercăm să nu mai încingem și noi pereții din bucătărie.
Așa că pregătim tot felul de salate :)
Numai bune pentru cei care vor să mai dea jos din kilogramele în plus ;)
Salata verde se spală frunză cu frunză și se lasă la scurs în cazul în care nu aveți la îndemână un recipient de uscare rapidă a salatei. Ouă fierte tari se taie în sferturi. Ceapa se curăță, se spală și se taie rondele. Roșiile și castraveții se spală și se taie rondele sau cubulețe. Pe un platou aranjăm frunzele de salată verde, rupte cu mânuța ;) Deasupra aranjăm roșiile, castraveții, ceapa, tonul și feliile de ou. Stropim cu ulei de măsline și zeama de la 1/2 lămâie. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Frunzulițele de busuioc se aranjează pe fiecare feliuță de ou. Servim imediat. Poftă bună!