Salata verde cu piept de pui

de ArianaBala in Salate, 3 Iul 2011 | 10751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • salata verde
  • ceapa verde
  • ridichii
  • rosii cherry
  • castravete
  • crutoane
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata verde cu piept de pui:

Pieptul de pui il taiem in fasii cam de 1 cm, si il punem pe gratar( poate fi si fiert, fiecare cum doreste).

Legumele le spalam si le curatam, le tocam si le punem intr-un bol.

Dupa ce pieptul de pui este gata il adaugam peste legume, punem uleiul de masline, zeama de lamaie si crutoanele, potrivim cu sare si piper, amestecam totul si salata este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata verde cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

ArianaBala 1

04.07.2011, 16:27

Va multumesc pt primire fetelor, va pup

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 11:16

yamiiii foarte buna

ArianaBala 1

19.05.2012, 10:09

Oana, este foarte buna, sanatoasa, satioasa, dar si gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata "Floarea Soarelui"