O salata foarte gustoasa, cu un gust deosebit dat de combinatia cu sfecla rosie.
Mai intai punem la fiert pieptul de pui, in alta cratita cartofii cu morcovii si ouale, iar in alta cratita sfecla.
Dupa ce au fiert, taiem pieptul de pui in cubulete mici, iar legumele le dam pe razatoarea mare.
Punem pe un platou cubuletele de piept de pui, ungem cu putina maioneza si apoi adaugam cartofii. Presaram sare si ungem bine cu maioneza.
Urmeaza stratul de morcovi, apoi cel de ceapa tocata marunt, dupa care ungem cu maioneza, adaugam sfecla rosie data pe razatoarea mare si iarasi presaram sare si ungem cu maioneza. Urmeaza ultimul strat cu ouale date pe razatoarea mica si ornam cum dorim.
1
Eu folosesc maioneza cumparata la aceasta salata deoarece nu imi pare atat de gretoasa ca cea facuta in casa.
2
Salata trebuie lasata cateva ore la frigider pentru a se intrepatrunde gusturile.